Smiley

Smiley lanseaza “Nemuritori”

Nemuritori

Nemuritori

Smiley lanseaza o noua piesa, denumita “Nemuritori”, inclusa pe albumul “Acasa”. Piesa “Nemuritori” apare pe coloana sonora a peliculei “SELFIE”, care va avea premiera in cinematografe luna viitoare pe data de 9 mai.

Filmul regizat de Cristina Iacob, ne aduce nume sonore ale unor mari actori romani, printre care Florin Calinescu sau Razvan Vasilescu, dar si Smiley. “SELFIE” este o comedie despre trei adolescente, care odata cu venirea verii, trec printr-o aventura inedita.
Piesa a fost produsa in studiourile casei de discuri a lui Smiley, HaHaHa Production si este bonusul track de pe cel mai recent album al artistului, “Acasa”.

“Am scris aceasta piesa cu gandul la oamenii normali care prin curaj si cu forta visurilor au reusit sa faca fapte remarcabile, castigandu-si astfel < > in memoria colectiva sau macar in cercul lor de prieteni :). Piesa este pentru toti cei care sunt la varsta adolescentei, care se pregatesc sa sustina in curand examene, este despre varsta la care cu totii credem ca suntem nemuritori, sentiment care ar trebui sa persiste toata viata.”, a explicat Smiley.

Filmarile videoclipului s-au desfasurat la Teatrul de Vara Capitol, acolo unde are loc o petrecere, la care se aduna toate personajele din film.

Va place noua piesa a artistului?