Smiley

Smiley ne pregateste o surpriza

Smiley

Smiley

Se pare ca Smiley este extrem de muncitor anul acesta. El se pregateste sa lanseze cea de-a treia piesa in acest an. In primele luni din an, cantaretul si-a lansat doua piese noi. Este vorba despre “Nu deranjati” si “Dincolo de cuvinte”, care rasuna deja pe toate posturile de radio.

Urmeaza si a treia, care probabil va avea acelasi succes, avand in vedere faptul ca Smiley este unul dintre cei mai apreciati si ascultati artisti ai momentului. Despre primul single, “Nu deranjati“, lansat chiar de Ziua Indragostitilor, artistul a scris: “Nu deranjati e o piesa care da bine oricand in urechile persoanei iubite. Vorbeste despre toate lucrurile pe care de multe ori nu reusesti sa i le spui cu voce tare si vine in ajutorul tau atunci cand simti ca nu-ti gasesti cuvintele… “. Cea de-a doua piesa, “Dincolo de cuvinte”, un featuring cu Alex Velea, a devenit un adevarat hit fiind ascultat de aproximativ 6 milioane de fani in nici 3 luni de la lansare.

Cu de-al treilea single, artistul are de gand sa ne faca o surpriza.  Cantaretul ne-a dat deja un indiciu cu privire la viitoarea sa piesa, dupa ce a publicat pe pagina sa oficiala de Facebook o fotografie de promovare a urmatorului single, dezvaluind numele piesei care suna cat se poate de interesant: “Criminal”.