Smiley

Smiley – RARA feat. Juno (videoclip nou si versuri)

Smiley - RARA feat. Juno

Smiley – RARA feat. Juno

Smiley vine in atentia publicului cu maratonul sau muzical, cel de-al cincilea single din cadrul campaniei #Smiley10 se numeste “Rara”.

“Rara” este o colaborare cu Juno, iar cuvantul reprezinta senzatia pe care o ai in timpul verii de la soare si caldura. Videoclipul regizat de Ionut Trandafir, a fost filmat in padure, noaptea, asa ca avem parte de o multime de umbre si lumini, Smiley jucand rolul de om pierdut, care nu pricepe ce se pertece in jurul lui.

“La acest proiect am avut mai multa emotie, deoarece am realizat impreuna cu intreaga echipa o idee cu un grad de dificultate mai mare, pusa in aplicare pentru prima data in Romania. Target-ul a fost sa directionam miscarea fara sa avem vreun suport terestru. Practic, am ancorat de o drona de mari dimensiuni o lumina led foarte puternica cu racire pe apa. Pentru ca imi place sa transmit cat mai mult din emotie in imagini, am folosit si un sistem de prindere pentru corp ‘body rig’ utilizat pentru a ilustra senzatia de presiune si tensiune a personajului.”, a explicat regizorul Ionut Trandafir, despre intreg procesul de formare.

“Ne-am propus sa cream propriul nostru soare pe cer pe timp de noapte si sa reflectam in imagini starea de ‘RARA’ pe care ne-o poate aduce vara.”, dezvaluie Smiley.

Cat despre colaborarea cu Smiley, tanarul cantaret Juno a declarat ca acesta reprezinta visul “unui pusti de 12 ani care dansa breakdance pe muzica trupei Simplu. Piesa imi place enorm, pentru ca e o piesa de vara misterioasa care te misca, dar totusi e calma.”

Iti place cum suna piesa “Rara”?

http://kame3.org/wp/?p=803