Smiley

Smiley, Sore si Alex Velea concert in TRAMVAI

smiley_soreSmiley, Sore, Mihai Ristea si Alex Velea se pregatesc pentru cel mai inedit concert pe care l-au sustinut pana acum, mai exact primul concert LIVE intr-un tramvai in miscare!

Provocarea ProFM de anul acesta se numeste “Alai la Tramvai” si va avea loc pe 15 aprilie, cu ocazia implinirii a 20 de ani de existenta. Cei care vor sa fie martori la cel mai inedit concert trebuie sa acceseze www.profm.ro, unde vor descoperi cum pot intra in posesia unui bilet .

Smiley si Alex Velea vor sustine, pe data de 15 aprilie, un concert într-un tramvai ce se va plima prin tot Bucurestiul, BUCUR LF. Celor doi li se va alatura si Sore, cunoscuta actrita din serialul “Pariu cu viata” si Mihai Ristea, cel mai nou membru HaHaHa Production, cunoscut pentru hituri ca “Sexy eyes” sau “Beautiful Life“.

Pentru Sore si Mihai evenimentul este o premiera, cei trei artisti cântând pentru prima data live într-un astfel de context. Dar Alex a marturisit ca pana la provocarea ProFM, de a canta intr-un tramvai, cel mai diferit loc in care a performat pana acum a fost la Penitenciarul Jilava, iar Smiley a spus ca printre zarzavaturi.