Smiley

Sore, declaratie despre relatia cu Smiley

sore-si-smileySunt 2 dintre cei mai indragiti artisti din showbiz-ul autohton, lucreaza la acelasi studio, merg in concerte impreuna, toate indiciile a ceva mai mult decat o relatie de prietenie.

Sore s-a despartit de curand de Rapha, colegul ei de platou din “Pariu cu viata“, iar Smiley era singur de ceva vreme dupa relatia cu Laura Cosoi, asa ca in media s-a lansat stirea. Dupa ce au aparut zvonuri despre faptul ca Sore si Simley ar forma un cuplu, artista a dorit sa clarifice situatia. Desi multi fani si-ar dori sa-i vada impreuna, Sore a marturisit pe pagina de Facebook ca intre ea si Smiley este doar o relatie strict profesionala.

“Dragii mei, am primit foarte multe comentarii si am vazut pe internet cata valva a facut stirea cum ca eu si Smiley suntem un cuplu. Tocmai din acest motiv am vrut sa lamuresc ca intre mine si Smiley nu este nicio poveste de iubire ci doar o prietenie si o buna colaborare profesionala. Am fost si vom fi vazuti impreuna in continuare pentru ca asta implica job-ul nostru.” “Pentru moment sunt as single as possible”, a scris Sore.