Sore – Dor sa-ti fie dor

Sore – Dor sa-ti fie dor

Sore - Dor sa-ti fie dor

Sore – Dor sa-ti fie dor

Nici nu a fost lansat bine videoclipul piesei lui Sore, “Dor sa-ti fie dor”, ca aceasta a si devenit una dintre cele mai difuzate si ascultate piese. Se pare ca exista multi fani care se regasesc in piesa de dragoste si in versurile emotionante ale acesteia.

Lansat prin intermediul casei de discuri HaHaHa Production, “Piesa vorbeste despre durerea pe care o simti atunci cand iubesti pe cineva care nu te mai iubeste. Concret, este vorba de dorul de a te simti iubit, o senzatie pe care toti am trait-o sau o vom trai la un moment dat”, explica Sore.

Cat despre clipul regizat de Alex Fotea si filmat la Buftea intr-un interval de circa 24 de ore, artista ne martureste ca: „Clipul povesteste sentimentul de dor din mai multe unghiuri, trecand prin tot parcursul unei povesti de iubire, sugerand ca din dragoste putem innebuni, metaforic vorbind. Am fost foarte multumita de colaborarea cu regizorul Alex Fotea, atat piesa cat si clipul reprezinta o maturizare artistica, mi-am dorit foarte mult sa capat curajul de a ma exprima astfel”.

Tu ce parere ai despre noul hit al tinerei artiste?