Sorin Brotnei

Sorin Brotnei, si-a inselat logodnica in prag de insuratoare

Sorin si Daniela

Sorin si Daniela

In prag de insuratoare, a calcat din nou stramb. Este vorba despre Sorin Brotnei, membru al trupei Akcent, care trebuia sa se casatoreasca in curand cu frumoasa lui logodnica, Daniela Aciu, posesoarea celor mai lungi picioare din Romania.  

Celebrul model a avut parte din nou de o “surpriza”, dupa ce l-a iertat in repetate randuri pe iubitul sau infidel, tot pentru ca a calcat stramb. Cantaretul a fost surprins si fotografiat de paparazzi in Iasi alaturi de o alta domnisoara cu care era in tandreturi si cu care se pare ca o insela pe viitoarea sa sotie. Invitat la Happy Hour, cantaretul a explicat cum stau lucrurile, de fapt.

“Pe mine si pe Daniela ne-au ajuns problemele din urma si ne-am separat, ea e plecata la Milano. Suntem despartiti de o luna si jumatate, la putin timp dupa ce am venit la Happy Hour. In filmuletul acela sunt cu o admiratoare mai veche. Toata situatia asta nu ar fi trebuit sa se intample, incercam sa gasim solutii pentru problemele dintre mine si Daniela. Imi imaginez ca sufera foarte mult acum, la fel si parintii ei, si sunt niste oameni minunati. Daniela nu a gresit deloc in situatia asta. Imi pare rau pentru tot ce s-a intamplat, mi-as dori sa fim din nou impreuna. O iubesc, dar cred ca suferinta ei e prea mare ca sa poata sa trece peste asa ceva.”