Speak

Speak, colaborare inedita cu Raluka si DOC

Speak

Speak

Speak si-a lansat noul single direct cu videoclip. Melodia se numeste “Lasa-ma-mi place” si este in colaborare cu Raluka si Doc.

“In seara in care Raluka a venit la noi la studio, nu era in plan sa facem o piesa impreuna…eu sincer imi doream mai mult sa o agat. Poate ca asta isi dorea si DOC…cert e ca aceasta colaborare a iesit dintr-o joaca, intr-o seara relaxata la studio. “, a declarat Speak.

Videoclipul regizat de Iulian Moga ne prezinta cum cei doi, Speak si Doc incearca sa o cucereasca pe Raluka, aceasta facand pe diva inabordabila.

“M-am simtit foarte bine colaborand cu Speak si DOC pentru aceasta piesa, atitudinea lor m-a magulit de-a dreptul. Piesa este inspirata dintr-o situatie reala tipica fetelor indecise, cand nu esti sigura daca da sau daca nu. “, spune Raluka.

Doc, care este la prima colaborare cu artistii de la HaHaHa Production de cand a semnat cu acestia a declarat urmatoarele: “Piesa a iesit de la sine, din caterinca mea, a lui Speak si a intregii echipe HaHaHa, intr-o zi de studio. Raluka s-a potrivit manusa cu refrenul, iar noi am ras mult facand aceasta piesa. A iesit din pura buna dispozitie si sper sa produca acelasi lucru.”

Aceasta noua melodie a lui Speak intra in categoria colaborarilor de care acesta profita in ultima vreme, in ultimul timp el lucrand si cu Pavel Bartos si Cristina Spatar.