Spellground Festival

Spellground Festival a fost anulat

Spellground Festival

Spellground Festival

Spellground Festival, unul dintre cele mai asteptate si indragite festivaluri ale anului, a fost anulat, ca urmare a mortii Reginei Ana.

Ca urmare a acestei tragedii, ziua de 13 august a fost declarata de Guvern ca fiind zi de doliu national, din respect pentru Regina Ana.

Organizatorii ii asigura pe toti cei care si-au achizitionat bilete si abonamente din timp, in ceea ce priveste recuperarea banilor. Tot acestia informeaza ca: ”Un festival nu poate fi rupt in jumaate, este un tot unitar. Am luat in calcul doar anularea zilei de 13 din programul festivalului, dar fara incasarile de sambata, cea mai bine vanduta zi, ne e imposibila sustinerea intregulului eveniment din punct de vedere financiar si logistic. Vom incerca reprogramarea headlinerilor in concerte individuale in sezonul 2016 – 2017. Suprapunerea datelor libere pentru intreg line-up-ul pentru o formula de festival este putin probabila. Ne pare foarte rau ca trebuie sa luam aceasta decizie. Muncim de peste 8 luni pentru ca acest festival sa aiba loc la nivelul pe care l-am visat. Am pus suflet, efort si toate resursele noastre la dispozitie. Le cerem scuze fanilor pe care i-am dezamagit”.

Spellground Festival ar fi trebuit sa se desfasoare intre 12 si 14 august, pe plaja dintre Constanta si Navodari. Ar ar fi fost puse aici la dispozitie trei scene, pe care ar fi facut show 17 artisti internationali si 44 cantareti din Romania.