Stefan Banica

Stefan Banica si Pacha Man lanseaza impreuna o piesa

S.Banica-alerg printre steleStefan Banica a lansat astazi cel mai nou single al sau, o colaborare inedita alaturi de Pacha Man: “Alerg printre stele”.

Filmarile videoclipului au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, fiind regizat de nimeni altul decat Iulian Moga. Cantecul se anunta surprinzator, atat in privinta imaginii, cat si in ceea ce priveste povestea: transformari neasteptate, personajele principale capatand alte identitati.

Artistul declara in ceea ce priveste piesa ca: “E o joaca frumoasa care incepe cu mine si Pacha Man fiind copii: eu ascult ragga, iar Pacha rock’n’roll. In povestea videoclipului incercam sa inversam rolurile, spre disperarea regizorului Iulian Moga, care apare, de asemenea, in clip. Totul se petrece intr-un platou de filmare, iar mesajul clipului transmite ideea de libertate, de a-ti implini visele. Copiii care joaca rolurile noastre au fost alesi in asa fel incat sa semene cu noi. In ceea ce ma priveste, cum era firesc, l-am ales pe fiul meu, Radu-Stefan.

“Alerg printre stele” este a patra piesa de pe albumul “Altceva”, al 14-lea material discografic din cariera lui Stefan Banica, premiat deja, la numai cateva luni de la lansare, ca fiind “Cel mai bun album pop al anului 2012” in cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio Romania, unde Stefan Banica a mai castigat doua trofee importante, pentru “Cel mai bun interpret” si trofeul “Artistul Anului 2012.”