Stefan Banica

Stefan Banica va sustine pe 7 si 8 martie doua concerte dedicate femeilor

Stefan Banica

Stefan Banica

Stefan Banica se pregateste pentru sustinerea a doua concerte acustice, „Love Songs”, cu ocazia Zilei Mamei, concerte care vor avea loc pe 7 si 8 martie, de la ora 19:30, la Circ & Variete Globus, in Bucuresti.

Pentru al patrulea an consecutiv, Stefan Banica va oferi tuturor celor prezenti la concertele sale si in special doamnelor si domnisoarelor, cele mai frumoase cantece de dragoste lansate in cariera sa.

“Este un alt tip de spectacol fata de concertele care m-au consacrat. Acest gen, acustic, se bazeaza in primul rand pe emotie, acuratete si un contact direct si mult mai apropiat fata de spectator. Concertul acustic presupune un sunet cald, in care textele, mesajele cantecelor sunt puse in valoare, mai ales ca vorbim despre cantece de dragoste. Aceste concerte din luna martie constituie inca un prilej de a scoate in evidenta trupa cu care cant, unii dintre cei mai buni instrumentisti din tara. Anul acesta am sa incep sa promovez in concetele mele si tinere talente, care merita atentia publicului. Astept cu drag sa ne intalnim pe 7 si 8 martie, la Circ & Variete Globus!”, a explicat artistul.