Andreea Mantea si Stefan Stan

Stefan Stan si Andreea Mantea se casatoresc?

Andreea si Stefan

Andreea si Stefan

Relatia pasionala dintre Andreea Mantea si Stefan Stan, a avut un debut furtunos, aparand prin diverse reviste de scandal. S-au mutat impreuna dupa nici o luna de relatie, dupa care a urmat o despartire cu tam-tam pe la televizor numai pentru a se impaca din nou, asa  ca nu ne-ar mira vestea casatoriei.

Andreea a recunoscut ca ea si Stefan au vorbit despre casatorie, dar ca nu s-a hotarat in ceea ce priveste rochia ei de mireasa. “Eu si Stefan suntem impreuna de doar trei luni, e prematur sa spun ca bat clopotele de nunta, desi avem o legatura foarte puternica. Nu as sta niciodata intr-o relatie daca nu as simti ca ma completez perfect cu partenerul meu. Acum as putea spune ca mi-am gasit jumatatea, dar sa lasam si timpul sa isi spuna cuvantul. Vorbim despre casatorie, avem o relatie foarte puternica si ne dorim foarte mult ca povestea asta sa fie mereu frumoasa ca acum pana. Dar, cum va spuneam si mai devreme, timpul le hotaraste pe toate. “

“Nu m-am gandit serios cum ar arata rochia mea de mireasa, insa cand ma voi hotari sa ma casatoresc, voi sti exact cum va arata rochia mea de mireasa. Nu o voi achizitiona de la un designer, ci voi merge la un atelier de croitorie, voi cere exact ce-mi doresc si voi urmari indeaproape realizarea rochiei”, a declarat Andreea Mantea intr-un interviu pentru ProTV Magazin.

Bruneta a mai adaugat ca isi doreste mult un copil, iar cand va veni vremea, va fi in al noualea cer.