Subcarpati

Subcarpati ne ofera clipul “Rau necesar”

Subcarpati

Subcarpati

Subcarpati, una dintre cele mai in voga trupe, a lansat videoclipul celei mai noi piese ale lor, “Rau necesar”. In acest videoclip vom gasi elemente vizuale hipnotice, lumini si umbre care te fac sa crezi ca esti in alta lume.

Hypno, cel care a si regizat videoclipul declara: “Clipul este un “trip” pe care l-am avut cand am ascultat prima data piesa (inca era schita) si care, in acel moment, era format din niste lumini, cateva dungi si o nicovala. Pe masura ce Bean mai adaugaelemente in piesa mi se generau si mie alte idei”.

Melodia face parte de pe urmatorul album de la Subcarpati, “Piele de gaina”.

“Multumim Hypno, Panda, Ate, Andrei Balasoiu, Victor si Mandru. Multumim Sound Choir. Ei sunt doar o parte dintre oamenii ce ne ajuta sa ne indeplinim visele, adica de a fi o trupa in toata puterea cuvantului, cu idei muzicale corecte, cu idei video corecte. Si cand cele doua sufla in aceeasi directie, simti ca iti raspund zeii la rugaciuni”, a declarat Bean, liderul trupei.

El a mai tinut sa multumeasca si fanilor pentru prezenta la lansarea clipului, dar sa ii asigure pe cei care au ratat ocazia, ca vor avea la vara, cand se Subcarpati va lansa albumul “Piele de gaina”.