Taylor Swift

Taylor Swift a intrat in Cartea Recordurilor

Taylor Swift

Taylor Swift

La numai 23 de ani, Taylor Swift se numara printre cei care au doborat un record mondial, intrand in Cartea Recordurilor dupa ce o piesa de-a ei a inregistrat un numar inimaginabil de vanzari.

Este vorba despre hitul “We Are Never Getting Back Together” care a avut cele mai rapide vanzari din toate timpurile, ajungand pe locul 1 pe iTunes in doar 50 de minute de la lansarea piesei. Acesta nu este singurul record doborat de artista britanica, care a castigat si titlul de prima solista din intreaga lume, care a reusit sa vanda 2 milioane de albume, in prima saptamana dupa ce a lansat albumele “Speak Now” si “Red”.

Alti artisti care au reusit sa intre in Cartea Recordurilor datorita prestatiilor lor sunt One Direction cu hitul “Live While We’re Young” clasat pe locul 3 in topurile americane, Justin Bieber, ca fiind cel mai tanar artist cu trei piese pe locul 1, PSY, datorita numarului mare de vizualizari inregistrate pentru clipul piesei “Gentleman” si Rihanna, care este artista cu cel mai mare numar de fani pe Facebook si anume 75 de milioane.