Taylor Swift

Taylor Swift- Look What You Made Me Do (videoclip nou)

Taylor Swift

Taylor Swift

Cel mai recent single lansat de Taylor Swift dispune si de un material video, putin cam morbid avand in vedere ca actiunea se petrece intr-un cimitir, unde pe o piatra funerara scrie „Aici se odihneste reputatia lui Taylor Swift”.

Este vorba despre single-ul “Look What You Made Me Do”, o piesa care prin fiecare vers sugereaza ca vechea Taylor Swift a murit, videoclipul semnat de regizorul Joseph Kahn, fiind extrem de complex, intrucat artista joaca mai multe roluri, toate parand a fi negative. Finalul clipului ne infatiseaza un schimb de replici intre vechi versiuni ale lui Taylor, un hint catre ceea ce media si nu numai au spus despre cantareata de-a lungul timpului.

De cand a fost lansata pe piata muzicala si pana in prezent, melodia “Look What You Made Me Do” a starnit un val urias de speculatii, multi crezand ca aceasta este o dedicatie pentru Kanye West, sursa de inspiratie constituind-o scandalul Taylor-Kanye.

De fapt, in presa internationala se vorbeste ca intreg noul album pe care Taylor Swift il pregateste, “Reputation” contine piese cu mesaje acide directionate catre personalitati cunoscute din business, care intr-un fel sau altul au sifonat reputatia lui Swift, iar Kanye West, Kim Kardashian, Katy Perry si Calvin Harris sunt doar cateva dintre aceste personaje.