The Killers

The Killers lanseaza videoclipul piesei “Shot at the Night”

The Killers

The Killers

Numai ce au lansat single-ul “Shot at the Night” ca rockerii de la The Killers lanseaza si videoclipul. Clipul spune poveste unei tinere cameriste din Vegas, care intalneste un grup de tineri ce o invata ca viata poate fi frumoasa: o imbraca frumos, o machiaza, ca mai apoi sa pornesca intr-o aventura de o seara.

Filmarile videoclipului au fost realizate de regizorul Robert Schober, iar protagonistii videoclipului sunt actrita australiana Bella Heathcote si actorul britanic Max Minghella, la un moment dat aparand si solistul Brandon Flowers.

Trupa a fost extrem de multumita de rezultatul videoclipului, spunand ca regizorul a oferit o viziune diferita si plina de clasa.

“We always get a ton of treatments for videos where raunchiness and debauchery are at the forefront, regardless of what fire the song is stoking. We liked that Robert’s treatment was different and classy, and he pulled it off.”, au fost cuvintele solistului.

Piesa “Shot at the Night” este inclusa pe noul material discografic lansat de The Killers, care contine 15 piese, denumit “Direct Hits” si programat sa apara pe piata pe data de 11 noiembrie.