Thirty Seconds To Mars

Thirty Seconds To Mars , in premiera in Romania

Thirty Seconds To Mars

Thirty Seconds To Mars

Vesti bune pentru fanii Thirty Seconds to Mars, trupa americana va concerta in data de 5 iulie 2014, intr-o zi de sambata, in Romania.

Data stabilita initial, la care erau asteptati artistii era cea de 4 iulie, insa nu va speriati, biletele cumparate inainte raman valabile, fara a necesita schimbarea lor. “Speram ca aceasta schimbare de data nu va cauza inconveniente celor care au cumparat deja bilete, deoarece consideram, ca ziua de sambata, una mult mai accesibila publicului din toata tara. Credem ca aceasta schimbare va fi in beneficiul fanilor, dar si a iubitorilor de muzica live, care vor avea oportunitatea de a se bucura de un eveniment unic in Romania”, au anuntat organizatorii concertului, D&D East Entertainment si East European Production.

Trupa Thirty Seconds to Mars va concerta in premiera la Bucuresti, ocazie cu care isi vor promova si ultimul album, denumit , “LOVE LUST FAITH + DREAMS”, iar organizatorii ne promit un show incendiar, la Romexpo. Conform declaratiei solistului trupei, actorul Jared Leto “Europa a devenit a doua casa pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de incantati de reintoarcerea pe batranul continent”.