CONSTANGELES – Volumul 1

Tranda si Sore, colaborare pentru piesa „Persoana Mea”

Tranda si Sore

Tranda si Sore

La un interval de numai cateva zile de la lansarea noului album Tranda, denumit „CONSTANGELES – Volumul 1”, artistul ne prezinta un nou single inclus pe EP, o colaborare cu Sore pentru piesa „Persoana Mea”.

Noua piesa transmite un mesaj incurajator, indemnand la increderea in sine: „Consider ca Persoana Mea este o piesa optimista, de motivare si sustine valorificarea identitatii personale. Noi ca romani avem mult potential, doar ca sistemul mai mult ne incurca decat sa ne ajute. Si ciudat este faptul ca am scris piesa cand aveam nevoie de o stare ca aceasta pentru ca am incredere ca lucrurile se pot schimba in bine.”, a spus Tranda despre noul single.

„Este o piesa in care ma regasesc, deoarece sunt o luptatoare si cred in visele mele. Intotdeauna am muncit pentru ceea ce am dobandit si mi se pare un mesaj extrem de important pentru toti tinerii cu aspiratii: nu va fie teama sa fiti voi insiva, sa va exprimati personalitatea.”, a adaugat Sore.

Momentan cei doi artisti lucreaza la materialul video al piesei „Persoana Mea”, care urmeaza sa fie promovat in curand, cat despre piesa, aceasta a fost realizata in studiourile casei de discuri Okapi Sound Studio, produsa fiind de Tranda, Vlad Lucan si Grasu XXL.