Akcent

Trupa Akcent are o noua formula

Adrian Sina

Adrian Sina

Trupa Akcent nu mai e ce a fost. Formatia se intoarce intr-o noua formula si cu un stil nou. Dupa ce Mihai si Sorin au parasit trupa, Adrian Sina, liderul trupei s-a gandit ca sa readuca la viata bandul, spre bucuria fanilor.

Adrian Sina a dat vestea pe pagina lui de Facebook si pe cea oficiala Akcent unde se regasesc peste 2,3 milioane de fani:

“Akcent este cea mai intensa aventura de viata pe care o traiesc, atat singur, cat si alaturi de toti prietenii care au cantat alaturi de mine in trupa – Ramona, Mihai, Sorin, Marius si Cornel. O calatorie in care am avut sansa sa cunoasc personalitati de pe toate continentele lumii, sa vizitez si sa gust din aroma mai multor civilizatii decat am sperat, sa-mi fac milioane de prieteni. Am crescut odata cu industria muzicala locala si am avut ocazia sa promovez sonoritatile create in Bucuresti, din India si Pakistan pana in America sau Rusia.
Tu, cel care imi asculti muzica de atatia ani, vii la concertele Akcent sau traiesti alaturi de Akcent pe Facebook, esti prietenul Akcent apropiat, responsabil pentru toate bucuriile pe care le-am trait in cei 14 ani de cariera.
Acesta este motivul pentru care simt ca este responsabilitatea mea sa te anunt ca incepand de astazi Akcent incepe un nou capitol ! Akcent se reinventeaza !”

Deja baietii s-au si pus pe treaba si le pregatesc fanilor o surpriza, un nou single care va aparea in aceasta saptamana.