Amadaus

Trupa Amadaus revine intr-o noua formula

Amadaus

Amadaus

Trupa romaneasca Amadeus serbeaza anul acesta 13 ani de existenta, ocazie cu care au lansat un nou single, revenind intr-o formula fresh.

Noua piesa se numeste “Unstoppable” si are soundul caracteristic cu care fetele ne-au obisnuit, la care se adauga in plus si elemente dinamice, versurile constituind soaptele care transmit mesaje pozitive si care incurajeaza.

Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu au facut recrutari la inceputul acestui an, si astfel s-au ales cu doua noi colege: Bianca Gavrilescu, fosta manechina si Naomi Anelis, o tanara extrem de talentata la pian si pasionata de jazz.

“Naomi ne-a cucerit de la prima intalnire cu zambetul ei si apoi, in studioul de inregistrari, cu usurinta cu care improvizeaza pe orice gen de muzica. Este pasionata de jazz, este foarte creativa si acest lucru aduce culoare noua in sound-ul trupei”, au povestit Andreea si Patricia.

Cat despre Bianca Gavrilescu acestea au explicat: “Cand ne-a fost recomandata Bianca si ni s-a povestit de ea ca a castigat si Top Model cat si premii la concursurile cu vioara si ca este si o fata foarte de treaba, ni s-a parut ca este imposibil sa aiba chiar toate aceste calitati. Asa s-a dovedit a fi. Ne completam foarte bine pe scena, este temperamentala, canta exceptional si credem ca publicul nostru se va indragosti de ea. Am gandit ‚Unstoppable’ ca o piesa care sa te motiveze sa mergi mai departe, sa lupti pentru visurile tale, sa te faca mai puternic sa treci peste toate obstacolele vietii. Traiti-va clipa si nu va abateti de la calea spre idealul la care tintiti. Orice este posibil!”.

Ce spuneti despre noua piesa Amadeus?