simplu-se-reuneste

Trupa SIMLPU se reuneste!

simplu-din-nou-impreunaPiticu, Taz, Omu Negru, Francezu, Bebico si CRBL, din nou impreuna, la 13 ani de la infiintare, in formula originala.

Fanii trupei vor avea ocazia sa-i vada din nou in cadul unui show incendiar, dupa o pauza de mai bine de 2 ani. Totul a pornit de la o provocare pe care au lansat-o saptamana trecuta CRBL si Jorge, prezentatorul emisiunii “Romania danseaza”. CRBL trebuie sa reuneasca trupa Simplu, iar Jorge sa lanseze o melodie noua intr-un timp record. Asa ca CRBL vine cu o surpriza frumoasa in atentia fanilor:

SIMPLU se reuneste in finala “Romania Danseaza, difuzata duminica aceasta. Smiley insa, nu va putea lua parte la show.

Trupa SIMPLU, alias S-implu I-dei M-unca P-utere L-upta U-niti s-a infiintat in 2000, primul album intitulandu-se  “Provocarea”, iar in momentul de fata SIMPLU numara 9 albume lansate si numeroase hituri printre care “Oficial imi merge bine“, “Mr Originality”, “Puppet”, “O secunda”, “Jumatatea ta”, “Sa zburam spre cer” sau “Oare stii”.

Ultimul album din cariera trupei  “Dance Or Die Trying”, a fost o combinatie frumoasa de ritmuri club si dance, alaturi de “Dancer For Money”, primul single promovat, “Party People”, “Break The Ground” sau “Convict”, un feat. cu Alex Velea.