Tudor Turcu

Tudor Turcu – Nu minti (videoclip)

Tudor Turcu

Tudor Turcu

Tudor Turcu, castigatorul celui de-al doilea sezon al emisiunii X Factor, si-a promovat primul videoclip pentru piesa, “Nu minti”.

Noua piesa a talentatului artist a fost scrisa si compusa de Gabi Huiban si a fost creata special pentru a-i pune in valoare calitatile muzicale si accentuandu-i timbrul puternic cu care ne-a impresionat inca de pe vremea cand era concurent la X Factor.

Videoclipul poarta semnatura regizorului Millo Simulov, si il infatiseaza pe Tudor ingenuncheat in fata unei femei frumoase. Intregul videoclip expune lupta cu stereotipurile si rigorile impuse de catre societatea din zilele noastre.

“Nu minti este primul meu videoclip si mi-a schimbat concep?ia asupra modului in care arta cere sacrificii, dar fara a o distruge, ci a o imbunatati. Filmarile au durat aproximativ 21 de ore si tin sa le multumesc tuturor pentru profesionalismul de care au dat dovada.”, a explicat Tudor Turcu. Piesa “Nu minti” a avut lansarea oficiala a videoclipului in gala live X Factor, concursul care l-a facut cunoscut.

Ce parere aveti despre piesa produsa de Gabu Huiban? Credeti ca i se potriveste lui Tudor Turcu?
There are no comments

Add yours

Comments are closed.