U2

U2 dezvaluie „The Blackout”

U2

U2

Perioada de teasting a luat sfarsit, motiv de bucurie pentru fanii formatiei U2, care de astazi pot asculta varianta integrala a noii piese extrem de dinamice „The Blackout”.

„The Blackout” este cea de-a doua piesa lansata de pe albumul „Songs of Experience”, dupa „You’re the Best Thing About Me”, material ce va fi disponibil pe rafturile magazinelor incepand cu data de 6 septembrie.

Albumul „Songs of Experience” ar fi trebuit sa apara inca de anul trecut pe piata muzicala, insa potrivit declaratiilor lui Bono pentru publicatia americana Rolling Stone, climatul politic si social nefavorabil din SUA, provocat de alegerile prezidentiale, in special de alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte, au determinat amanarea albumului.

„Odata ce alegerile s-au terminat nu am vrut sa scoatem un material inainte sa analizam foarte bine ce se intampla in jur”

Videoclipul „The Blackout” a fost filmat in timpul turneului european Joshua Tree 2017, la Amsterdam, in luna iulie, in regia lui Richie Smyth, iar melodia a fost inregistrata live si produsa de solistul One Republic, Ryan Tedder alaturi de care U2 au mai colaborat anterior.

Se pare ca albumul „Songs of Experience” va contine 12 piese, si vine la 3 ani distanta de precedentul „Songs of Innocence”, nominalizat la Premiile Grammy. Sursa de inspiratie pentru cele doua materiale de studio o constituie colectie de poeme omonime a lui William Blake.

sms spy, maxxspy, localizador gps movil