Untold 2017

Untold 2017, editie la superlativ

Untold 2017

Untold 2017

Organizatorii de la Untold, ne promit cea mai tare editie de pana acum, cea cu numarul 3, care se va desfasura intre 3-6 august 2017, in Cluj-Napoca.

Editia cu numarul trei din Untold reprezinta o investitie de peste 10 milioane de euro, iar organizatorii se asteapta ca evenimentul va fi unul sold-out.

“Ne asteptam la cea mai reusita editie de pana acum, cu un impact si mai mare, iar in acest sens am investit peste 10 milioane de euro in experienta ce va insemna Untold. Am crescut cu 50% bugetul alocat artistilor, vom avea mai multe scene si decoruri mai multe in festival, productie si spectacol mai mare, dar si sunet mai mult. Vor fi peste 200 de artisti in cele patru zile de festival, iar in alegerea lor s-a tinut cont de preferintele fanilor, carora am incercat sa le satisfacem dorintele. Untold nu inseamna doar muzica, ci o experienta aparte si ne bucuram de feedback-ul pozitiv din zona artistilor prezenti la editiile precedente. Vrem sa oferim o fantezie in viata reala, cea mai inalta experienta pe care o poate trai un tanar in Romania la un pret accesibil cu sprijinul partenerilor”, explica Bogdan Buta, managerul festivalului Untold 2017.

Organizatorii asteapta un numar de 320.000 de persoane, ce vor fi surprins placute de programul intens si de cele 10 scene amenajate.

“Fanii sa se grabeasca sa-si cumpere bilete sau abonamente pentru ca ne apropiem de traficul de anul trecut, pe care l-am crescut cu 7%. Mai avem disponibile 5000 de abonamente si 2000 de bilete pe zile si credem ca se vor epuiza toate”, le transmite Bogdan Buta festivalierilor.

Untold 2017

Untold 2017

http://carswellheating.com/iphone-spy-mobile-spy-spysoftware-android/