Untold

Untold 2017, primele nume

Poate nu stiati, dar unul dintre cele mai apreciate festivaluri din intreaga lume este romanesc, iar in acest an, se intampla sa ajunga la editia cu numarul trei.

Este vorba bineinteles, despre Untold Festival, eveniment muzical ce aduna de doi ani incoace, oameni din toate colturile lumii, care vin la Cluj-Napoca, pentru a asculta live muzica unor artisti de top.

Desi este programat sa aiba loc, doar la inceputul lunii august, organizatorii festivalului Untold, au dezvaluit primele nume ce ne vor onora cu prezenta, in acest an.

Armin van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike Hardwell, Martin Garrix, suedezii Axwell & Ingrosso si Steve Aoki au marturisit ca nu vor pierde pentru nimic in lume distractia si vor crea atmosfera de senzatie pe scena festivalului.

Asa ca, daca vrei sa fii in centrul distractiei, afla ca incepand cu data de 27 ianuarie, vor fi puse la dispozitie 10.000 de abonamente, ce vor putea fi achizitionate la pretul promotional de 385 de lei, comparativ cu pretul normal, cel de 550 de lei. Daca ti se pare tentanta oferta, grabeste-te, fiindca vineri este prima zi in care poti sa beneficiezi de ea.