Valentin Dinu si Anya

Valentin Dinu si Anya – Intr-o zi (single nou)

Valentin Dinu

Valentin Dinu

Valentin Dinu, fostul concurent de la “Romanii au talent” si Anya lanseaza in colaborare piesa “Intr-o zi”. Single-ul celor doi, poarta semnatura casei de discuri PATRUPA Music, Cornel Ilie, care a compus versurile si Gabriel Maga punandu-si amprenta asupra ei.

“Desi mesajul piesei este cel al unei povesti de dragoste, ‘imbracat’ in sensibilitate si durere, ambele fiind rezultatul despartirii, totusi aceasta are un mesaj puternic, pozitiv spun eu, de a lupta si de a crede ca acolo unde exista durere, intr-o zi cu, rabdare, va exista vindecare”, a explicat Anya.

Incantati peste masura de colaborarea, cei doi au declarat: “Pe Valentin Dinu il cunosc asa cum il stie toata Romania, pentru vocea lui deosebita care s-a facut auzita la ‘Romanii au talent’. Ne-am cunoscut la studioul de inregistrari si ne-am inteles foarte bine, si, in plus, vocile noastre s-au potrivit de minune pe piesa ‘Intr-o zi’”, spune Anya, pe cand Valentin Dinu a marturisit ca: “Anya este o artista foarte talentata, ma bucur ca am ajuns sa colaboram”.

“‘Intr-o zi’ va ajunge acolo unde-i este locul, la radio, in masinile oamenilor, in casele lor si, mai mult decat atat, in inimile lor. In viitorul apropiat speram sa filmam si un videoclip”, au mai spus cei doi artisti.

Ce parere aveti despre featuring-ul lui Anya cu Valentin Dinu?