Vama Veche

Vama Veche si Guess Who lanseaza “Zile Fericite”

Zile Fericite

Zile Fericite

Vama Veche si-au promovat videoclipul piesei “Zile Fericite”, un featuring cu Guess Who. Piesa va fi cantata live in 17 decembrie la Sala Palatului.

“E o meditatie la nostalgia pe care copilaria ne-o transmite de multe ori si, cumva, la ideea ca ajungem la o maturitate care ne face sa regretam copilaria, dar nu cred ca ar trebui pentru ca intotdeauna exista posibilitatea sa o refaci”, a explicat Tudor Chirila despre “Zile fericite”.

Aceasta este de departe prima colaborare a celor de la Vama Veche cu un artist din partea de hip-hop, iar videoclipul a fost extrem de asteptat atat de fanii formatiei, cat si de fanii rapperului. Piesa “Zile Fericite” a fost lansata in luna septembrie, in cadrul galei premiilor Media Music Awards si de atunci a fost foarte cautata.

Cat despre activitatile individuale, Trupa Vama se pregateste de sustinerea unui concert care va avea loc pe data de 17 decembrie la Sala Palatului, iar Guess Who a lansat recent videoclipul piesei “Cucubau” si a colaborat impreuna cu Cabron si Smiley pentru piesa “Da-o tare”.

Ce parere aveti despre aceasta colaborare?