Adrian Sina

Vara asta Adrian Sina este un “Pierdevara”

Adrian Sina revine cu o noua piesa pe ritmuri pop numai buna pentru sezonul estival. “Pierdevara” este un featuring cu Cojo, o frumoasa artista si se preconizeaza a fi unul dintre hiturile acestei veri.

Adrian care a lansat-o pe Cojo cu melodia “Hai Pa”, a declarat despre proaspata solista: “Cojo este o tanara in care eu cred foarte mult si cred ca vocea ei completeaza perfect piesa si starea piesei.

Pentru ca vara si-a facut aparitia in sfarsit, iar muzica pop este din nou in voga, Adrian Sina s-a gandit ca ar fi bine sa schimbe si el aerul, dar si ritmul, lansand astfel noul sau single “Pierdevara”. Artistul a mai povestit si despre planurile pe care le are in legatura cu cariera sa: “Pe langa noul single, vara asta lucrez la un show nou, o formula de scena fresh cu trupa live in care voi canta atat hiturile mele intr-o versiune speciala si cateva coveruri surpriza.”

Noua piesa a beneficiat de ajutorul echipei de la Premium Artist, cei care s-au ocupat si de single-urile Deliei, Lorei sau Alinei Eremia si cu care artistul a mai colaborat si pentru piesa Arde ceva, care rasuna pe toate posturile radio si care recent a urcat in top 20.