Connect-R

“Vedeta” lui Connect-R este protagonista noului clip

Connect-R

Connect-R

Connect-R  a lansat de curand  in colaborare cu Coretes cel mai nou clip al piesei “Vedeta mea“, ce asteapta sa intre in toate topurile muzicale.

Pe platourile de filmare Connect-R  a cunoscut-o pe Rodica Miron, cea care joaca rolul principal in noul single si cu care se zvoneste ca ar avea o relatie.

Asistenta lui Mihai Morar joaca rolul unei fete care este pe interes. Din cate se pare, Rodica a fost cea care a facut primul pas in directia lui Connect-R, pe care il simpatizeza de mai mult timp. Connect-R s-a despartit de o luna de Diana Georgescu, fata cu care avea o relatie stabila. Dar conform unor surse apropiate artistul isi doreste in acest moment o impacare cu Diana, sustinanad ca aceasta este o pauza pentru reevaluarea sentimentelor.

Piesa “Vedeta mea” a fost  lansata de casa de discuri Roton si este bazata pe fapte reale. “Pe iubita prietenului meu“, Coretes “o interesau mai mult emisiunile mondene decat relatia cu el. A incercat sa ma desparta de Diana, logodnica mea si sa ajunga subiect de presa dar nu ii vom face placerea sa ii mentionam numele pentru ca, nu-i asa – regizorii suntem noi iar ea a pierdut rolul principal”, a fost declaratia lui Connect-R referitoare la noul videoclip.

generic cialis