Gaga, Mars, Rihanna si Mars

Vedetele de azi, copiii de altadata

Cele mai in voga vedete la ora actuala, mult apreciate astazi pentru talent si frumusete si cunoscute in intreaga lume, aproape de nerecunoscut! Cum aratau artisti precum Rihanna, Justin Timberlake, Lady Gaga si Bruno Mars in copilarie?

Fara interventia specialistilor in ceea ce priveste coafura, machiajul si vestimentatia, imaginea artistilor s-ar schimba radical. Cele mai competente fotografii care ne arata vedetele preferate natural si “dezbracate de secrete” sunt cele din copilarie. Cum aratau idolii nostri inainte de a ajunge in lumina reflectoarelor?

Justin Timberlake spre exemplu a fost de mic copil carismatic, ba chiar irezistibil. “La un concurs muzical din oras, era inconjurat de fete din clasele a VII-a, a VIII-a si a IX-a. A fost o imagine desprinsa parca dintr-un film dedicat trupei Beatles”, a marturisit  tatal vitreg al artistului.

Justin Timerlake

Justin Timerlake

Rihanna, una dintre divele cunoscute in intreaga lume, a fost si ea o micuta adorabila, dovada zambetul innocent si coditele impletite. Artista promitea inca de atunci sa uimeasca lumea cu talentul ei.

Rihanna

Rihanna

Bruno Mars era si el adorabil in copilarie. Originar dintr-o familie de artisti, Bruno nu avea cum sa urmeze o alta cariera decat cea de cantaret. Inca din primii ani de viata Mars si-a aratat  talentul, astfel ca la numai patru ani, micutul Bruno ii imita pe Michael Jackson si Elvis Presley.

Bruno Mars

Bruno Mars

Lady Gaga, care in prezent ne uimeste cu nonconformismul si cu show-urile incendiare pe care le pune in scena in cadrul concertelor sale, era si ea in copilarie o micuta inocenta. Talentul este o mostenire de familie. Insa stilul excentric i-a adus notorietate peste tot in lume, ajutand-o sa urce in clasamentul celor mai ascultati artisti in momentul de fata.

Lady Gaga

Lady Gaga