Vescan feat. Sisu Tudor & Dj Wicked

Vescan feat. Sisu Tudor & Dj Wicked – Pe minus mereu (videoclip nou)

Vescan feat. Sisu Tudor & Dj Wicked

Vescan feat. Sisu Tudor & Dj Wicked

Vescan si Sisu Tudor ofera publicului o piesa noua, denumita “Pe minus mereu”, o productie Xsession3, ce transmite un mesaj puternic.

Versurile piesei “Pe minus mereu” vorbesc despre greutatile vietii, despre cum oamenii pornesc de jos si lupta in fiecare zi pentru o viata mai buna.

Piesa “Pe minus mereu” a fost produsa de coordonatorul principal al proiectului Xsession, Mahia Beldo in studiourile Scandalos Music. La productia piesei si-au adus aportul si Vescan si Tudor Sisu. Videoclipul a fost realizat de Claudiu Stan, filmarile desfasurandu-se in Bucuresti si la Cluj-Napoca, orasul natal al lui Vescan. Lui Dj Wicked i-a revenit partea cu scratch-urile de pe noul material.

„E bine ca Vescan revine de unde a plecat. Venim din acelasi loc cu totii, din locul unde e o competitie mai mult sau mai putin artificiala si incercam sa nu ne pierdem identitatea in lumea asta unde valorile sunt impuse nu construite.”, a declarat Sisu Tudor.

„Am scris piesa acum cateva luni intr-o seara in care am constatat ca toata lumea e ”pe minus mereu” in timp ce toate se misca rapid in jurul nostru. E o piesa in care ma regasesc in totalitate si ma bucur mult ca am reusit sa filmam in Cluj-Napoca o mare parte din videoclip pentru ca am crescut pe strazile astea, stiu fiecare centimetru si de fiecare data am o mare placere sa ajung in locurile copilariei. Colaborarea cu Sisu Tudor si Dj Wicked a fost exact de ce avea piesa nevoie #LaFamilia si ma bucur mult sa-i am ca invitati, imi doream de cand mi-am inceput cariera o colaborare de genul asta. In studio totul a decurs rapid si spontan, toate merg ca pe roate cand vorbesti aceeasi limba: MUZICA.”, spune si Vescan.

http://streambasket.com/spy-app-spyware-on-iphone-android-spyapp/