Vescan si Alina Eremia

Vescan si Alina Eremia lanseaza “In dreapta ta”

Vescan si Alina Eremia

Vescan si Alina Eremia

Casele de discuri MusicExpertCompany si MediaPro Music ne prezinta o colaborare noua intre Vescan, tanarul rapper care a reusit intr-un timp record sa obtina aprecierea a milioane de fani, si Alina Eremia, fosta componenta a trupei Lala Band, pentru o piesa plina de atitudine, numita “In dreapta ta”.

Piesa poarta semnatura lui Mahia Beldo, si a fost produsa in studioul Scandalos Music, reprezentand unmesaj adresat unei foste iubiri. Vescan si Alina Eremia au fost extrem de incantati sa lucreze impreuna pentru aceasta piesa.

“Propunerea de a lucra la acest single m-a bucurat de la inceput. Piesa mi-a placut inca de la prima ascultare si sunt incantata de rezultat, sper sa le placa mult si fanilor nostri”, a explicat Alina.

“Ma bucur ca piesa este o colaborare cu Alina Eremia, de cand a intrat in studio am stiut ca ea este vocea perfecta pentru ‘In dreapta ta’. Talentata, serioasa si cu un zambet mare si cald, ne-am inteles foarte bine toti si drept urmare se simte asta in energia piesei, totul e direct si clar. Ne propunem sa punem pe ganduri pe toata lumea, daca nu, macar sa se gandeasca fiecare daca a fost in dreapta partenerului sau partenerei, daca a fost ‘acolo’ cand celalalt avea cea mai mare nevoie”, a adaugat si Vescan.

Ascultati piesa si spuneti care este parerea voastra despre aceasta colaborare?