Vescan

Vescan, un artist desavarsit

Vescan

Vescan

Vescan este un nume nou in industria muzicala autohtona deja mult prea aglomerata, care a facut senzatie pe YouTube, strangand deja 12 milioane de vizualizari.

In copilarie, nu visa ca va ajunge unul dintre cei mai ascultati si apreciati artisti din Romania si ca piesele sale vor rasuna pe toate posturile de radio.

Vescan si-a inceput cariera underground, la Cluj, dar si-a pus ambitia la bataie astfel ca a castigat notorietate datorita pieselor “In dreapta ta”, colaborarea cu Alina Eremia si “Piesa mea preferata”, featuringul alaturi de Kamelia, piese care s-au bucurat de un succes real.

“Piesa mea preferata” nu este despre o fata anume. Am avut vreo 3-4 relatii pana acum in urma carora pot sa scriu si romane, n-as putea concentra totul intr-o piesa, doua. Am trecut prin multe situatii si mai serioase si mai comice de-a lungul timpului. Piesa “In dreapta ta”este ca o amintire despre o perioada draga, e ca o scrisoare trimisa unei foste prietene care “a fost acolo”, spunea Vescan intr-un interviu acordat apropo.ro.

Vescan a declarat ca dupa ce a lucrat cu Kamelia si Alina Eremia, este dispus sa colaboreze cu orice alt artist roman, atata vreme cat exista o relatie de apreciere.

 “Sunt multe voci bune in tara. Nu pot sa zic de acum ca as colabora cu X. Daca ne intalnim in studio, radem, bem o cafea, ne apucam de treaba impreuna si iese ceva, e o chimie intre noi, colaborez cu orice om care lasa aroganta acasa sau la intrarea in studio si canta bine. As face o piesa cu orice fata talentata, dar din pacate nu pot sa fac asta. Ami, spre exemplu, mi se pare o voce exceptionala, are o sensibilitate rara in voce. si Delia imi place mult…”, a marturisit Vescan.