Viky Red

Viky Red revine cu o noua piesa “Miroase a dragoste de-o vara”

Miroase a dragoste de-o vara

Miroase a dragoste de-o vara

Viky Red lanseaza o noua piesa numita “Miroase a dragoste de-o vara”, odata cu materialul video. Noul single este produs de catre Fonogram Studios si spune o poveste atipica de dragoste.

Protagonistul clipului este chiar artistul care duce o viata dubla. La inceputul clipului, Viky Red pare un barbat normal care se intalneste cu mai multe fete. Pe parcurs insa se pare ca artistul este urmarit de un politist sub acoperire, al carui protagonist este Mika Moupondo. Artistul joaca rolul unui criminal, care isi ucide partenerele „de-o vara”. La finalul clipului, acesta este prins si arestat. “Filmarile au durat aproape 24 de ore si cel mai amuzant a fost cand am condus, pentru ca nu am carnet si nici nu am mai facut asta pana acum. Scena in care alerg a fost cea mai solicitanta, am facut asta timp de aproape 2 ore continuu si la sfarsit eram extenuat. Amuzanta a fost si scena arestarii, caci am incercat sa redam cat se poate de real momentul si baietii m-au tavalit pe jos in ochii trecatorilor. Sunt foarte multumit de rezultate si sper sa va placa si voua.”, a explicat Viky Red.

Miroase a dragoste de-o vara

Miroase a dragoste de-o vara

Melodia a fost compusa de Viky Red cu putin ajutorde la Alex Cotoi, in timp ce de filmarile videoclipului s-au ocupat cei de la Ceva De Vis.