Viky Red

Viky Red si Ellie White lanseaza “Vanzator de lumina”

Viky Red si Ellie White

Viky Red si Ellie White

De la nicio luna de la colaborarea cu DJ Kourosh Tazmini, Ellie White revine cu o piesa noua, denumita “Vanzator de lumina”, un featuring cu artistul Viky Red.

“Este una dintre cele mai frumoase piese de dragoste pe care le-am cantat pana acum. Versurile sunt incarcate de mesaje in care se vor regasi toti cei care iubesc, indiferent de varsta lor, iar acestia trebuie sa stie ca dragostea este lumina care ne ghideaza in viata, indiferent de greutatile prin care trecem. M-a bucurat propunerea lui Viky Red de a canta impreuna”, a explicat Ellie White.
Linia melodica a fost compusa de Viky Red, versurile piesei sunt create de Calin Goia, membru al trupei Voltaj, in timp ce de productia piesei s-a ocupat Viky Red si Alex Cotoi.

“Dupa „Miroase a dragoste de-o vara” am simtit nevoia sa vin cu o melodie despre dragostea adevarata. Sunt un tip sentimental, imi place sa iubesc si sa cant despre iubire. Am pus mult suflet in ‚Vanzator de lumina’, tocmai pentru ca mi-am dorit ca aceasta compozitie sa ilustreze cat mai bine trairile unui om indragostit. Ma bucura colaborarea cu Ellie White si consider ca este esential ca ascultatorii sa si citeasca iubirea, nu doar sa o asculte”, a adaugat si Viky Red.