Viky Red

Viky Red si Lee Heart ne ofera un cover minunat

Viky Red si Lee Heart

Viky Red si Lee Heart

Viky Red ne surprinde cu un cover dupa piesa “La La La” a lui Naughty Boy si Sam Smith. Coverul, care este o versiune mai lenta a piesei originale, este realizat alaturi de Lee Heart, solista a formatiei Radio Killer.

Acesta nu este primul cover cu care Viky Red ne incanta. Artistul si-a obisnuit fanii, cu cate un cover cel putin o data pe luna. Viky Red s-a lansat pe piata muzicala in anul 2011 cu piesa “If you ever feel ”. Piesa a ajuns cunoscuta si peste hotare in tari precum Germania, Austria, Elvetia, Spania, Italia, Turcia, Egipt, Australia, Noua Zeelanda, Japonia, China, Coreea, Tailanda, Indonezia, India, Africa de Sud, Seychelles, Cambodgia, Vietnam, Arabia Saudita, Kenya, Nigeria. Alte single-uri de success ale artistului sunt “Love you”, “Just for you” si “Deep into your heart”.

In ceea ce o priveste pe Lee Heart pe numele ei real Catalina, este solista trupei Radio Killer. Cu mult timp inainte sa devina cantareata, ea a castigat zeci de concursuri nationale si international. In anul 2010, Catalina s-a alaturat trupei in care canta si in prezent. Una din melodiile lor cunoscute cu care au facut furori este “Lonely Heart ”, piesa care a avut un mare impact asupra publicului.