Vita de vie

Vita de Vie lanseaza albumul Acustic intr-un concert la TNB pe 8 aprilie !

Vita de vie

Vita de vie

Formatia bucuresteana revine in forta acest an cu un nou stil. Vita de Vie va lansa pe 8 aprilie, in cadrul unui concert extraordinar la Teatrul National Bucuresti, cel de-al 8-lea album intitulat “Acustic”.

Regasim de aceasta data formatia VDV intr-o alta ipostaza. Instrumentele precum pianul, chitarile acustice, violoncelul, contrabasul vor substitui zgomotoaselor chitari electrice si reprezinta noul arsenal cu care Vita de Vie isi reinventeaza stilul.

HGH for sale penis enlargement http://partysmartpillsbest.com/ where to buy anabolic steroids best testosterone booster

“Am scazut volumul si am crescut intensitatea… A iesit exact asa cum ni-l doream, simplu si intens.“ a fost declaratia lui Adrian Despot privitoare la noul proiect.

Acustic presupune cele mai bune melodii Vita de Vie, din decursul celor 16 ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita cu nuante de jazz sau bossanova. Albumul contine 13 melodii si se bucura de sprijinul unor nume importante din industria muzicala : Razvan Suma, Alexandrina, Florin Ochescu si Eugen Caminschi.

Biletele pentru concertul Vita de Vie – Acustic pot fi gasite la Libraria Eminescu Bucuresti, Magazinul Unirii( pret 60 lei, 80 lei, 100 lei) sau in format electronic incepand cu 19 februarie, pe www.iabilet.ro , www.bestmusic.ro/bilete/, www.metalhead.ro/bilete/ .