Vita de Vie

Vita de Vie, show ‘Fenomenal’ la B’ESTFEST Summer Camp 2013

Vita de Vie

Vita de Vie

Vita de Vie va sustine pe data de 5 iulie un concert, ce va include piese de pe album “Fenomental”, ce va fi reeditat la inceputul anului viitor, atunci cand se implinesc 15 ani de la prima aparitie a acestuia, si va fi promovat in cadrul unui turneu de 25 de orase. Cei de la Vita de Vie vor canta in editia 2013 a festivalului ce va avea loc pe 5, 6 si 7 iulie, in Bucuresti, alaturi de alte trupe.

Dintre toate cele 8 albume lansate pana in prezent, acesta este materialul care a ajuns sa ne defineasca cel mai bine ca trupa in ochii publicului. Reprezinta esenta noastra si ne reaminteste de fiecare data cine suntem de fapt. Este originea noastra si din cand in cand trebuie sa ne intoarcem la origini pentru a merge mai departe. Fenomental este exact opusul recent lansatului Acustic, care reprezinta cealalta borna reprezentativa a discografiei noastre. Cele doua albume sunt Yin si Yang-ul nostru, si la o distanta de 15 ani, dar puse unul langa celalalt, echilibreaza perfect balanta Vita de Vie“, a afirmat liderul trupei, Adi Despot.

Asadar, pana in anul 2014, cand albumul va fi gata,  fanii Vita de Vie vor avea ocazia sa asculte live, in premiera, la B’ESTFEST Summer Camp 2013, unul dintre cele mai bune albume rock romanesti aparute in ultimi 20 de ani. Cei cinci membrii ai trupei, Adrian Despot, Sorin Tanase, Cezar Popescu, Adrian Ciuplea si Mihai Ardelean promit un show unic in cadrul primei zile a festivalului celor care vor fi prezenti la concert.
There are no comments

Add yours

Comments are closed.