Vunk

Vunk au lansat o piesa noua, motivatoare

Vunk

Vunk

Cei de la Vunk au lansat o noua piesa intitulata “Asa, si?!”. Ei canta despre puterea si ambitia de a merge mai departe cu capul sus intr-o lume plina de problem, fie ele sociale, economice sau persoanale.

“Eu, intre doua strazi, intr-o plimbare, acum vreo zece zile, am gasit o solutie la toate ghinioanele sau momentele neplacute pe care le avem, din cand in cand: Asa, si? Mergem, intotdeauna, inainte cu zambetul pe buze si ne asteptam randul la zilele cele mai frumoase pe care le vom imparti cu oamenii cei mai iubiti din viata noastra”, spune Cornel Ilie, solistul formatiei Vunk. Totul a inceput intr-o camera de hotel la Iasi, unde Cornel le-a cantat pentru prima data dupa un concert piesa colegilor sai de formatie. De acolo si pana la o inregistrare a fost numai un pas. In ccea ce priveste videoclipul, baietii de la Vunk au pregatit o varianta video in care Cornel scrie pe cartoane versurile, completandu-le cu o serie de obiecte “cu mesaj”.

Versurile noii piese “Asa si?!”, dau oricui le asculta o stare de bine prin indemnul optimist la taria cu care trebuie sa tratam greutatile ce se ivesc, transmitand un mesaj important si anume cel de a avea grija de cei din jurul tau, impartindu-le un dram din fericirea ta atunci cand este posibil. Sfarsitul clipului contine un mesaj puternic si anume “Cateodata pentru fericire trebuie sa stai la coada… Cand iti vine randul, ia si pentru altii”. Mai jos puteti asculta si viziona piesa si videoclipul “Asa si?!”, lansat la casa de discuri de MediaPro Music: