Vunk feat. Irina Rimes

Vunk feat. Irina Rimes – Stai langa mine (videoclip nou)

Irina Rimes

Irina Rimes

Casa de discuri Roton Music ne prezinta cel mai nou proiect muzical, o colaborare de efect intre Vunk si Irina Rimes, care se numeste “Stai langa mine”.

Piesa “Stai langa mine” este cea de-a patra inclusa pe albumul cel nou semnat de Vunk, “Extrovertit”, dupa “Camera ei”, “Hai, mersi” si “Imbracati sau goi”, un featuring cu Alina Eremia.

Piesa a fost compusa de Irina Rimes, Gabriel Maga, Andrei Iulian Banica, fiind o coproductie Roton Music Publishing si Quantum Music. Pe partea de regie, amprenta asupra materialului video si-a pus-o Cornel Ilie, montajul apartinandu-i lui Florin Botea,

“Credem foarte tare in puterea cuvintelor. Un singur cuvant poate schimba o lume intreaga. Stai langa mine pentru ca orice iubire merita o noua sansa. Acesta este mesajul piesei pe care am ales sa-l spunem printr-un videoclip cu un puternic impact vizual, in care predomina doua culori: galben si rosu. O poveste simpla, cu doua personaje care se cauta prin gesturi si priviri. Mi-am dorit sa regizez eu clipul pentru piesa asta, sa creez starea pe care am vrut sa o transmitem vizual. Este o abordare usor atipica a unui clip romanesc, din punct de vedere al incadraturilor si unghiurilor de filmare”, a explicat despre ideea din spatele piesei “Stai langa mine”, liderul trupei Vunk, Cornel Ilie.

Irina Rimes este un adevarat fenomen muzical, o artista basarabeanca extrem de simpatica, care s-a impus pe piata muzicala romaneasca cu stilul sau aparte si cu timbrul vocal inconfundabil.

“Este o piesa pe care am scris-o impreuna cu Andy Banica si care ne-a placut foarte mult. Am vrut sa o lansam, iar cand a aparut ocazia unei colaborari cu Vunk, am stiut exact ca “Stai langa mine” este piesa. Si lui Cornel i-a placut de la prima ascultare si acum ne bucuram sa va prezentam rezultatul final”, dezvaluie Irina Rimes.

Vunk este una dintre putinele trupe romanesti care reuseste sa se mentina in atentia publicului dupa 13 ani de cariera, piesele lor avand impact de fiecare data. Convinge-te singur mai jos:

Vunk feat. Irina Rimes – Stai langa mine
-versuri-

Tu te joci in parul meu
Eu ma joc in mintea ta c-asa sunt eu
Fiecare dintre noi stie bine
Ca astazi ne iubim dar n-o sa stim ce va fi maine
Tu te joci in parul meu
Eu lovesc in sufletul tau mereu
Si vreau in inima ta sa stau
Tu sa ma iubesti si eu in inima ta sa stau

Poate ca e doar privirea ta
Poate doar imaginatia mea
Nu stiu ce-ai facut cu mintea mea
Dar imi place sa ma simt a ta
Stai langa mine

Tu te joci in parul meu
Tu nu stii nici pe departe ce vreau eu
Sa nu crezi ca ma cunosti atat de bine
Astazi ne iubim dar n-o sa stim ce va fi maine
Tie iti place sa ma alinti
Mie imi place sa te scot din minti
Si vreau in inima ta sa stau
Tu sa ma iubesti si eu in inima ta sa stau

Poate ca e doar privirea ta
Poate doar imaginatia mea
Nu stiu ce-ai facut cu mintea mea
Dar imi place sa ma simt a ta
Stai langa mine

viber tracker, spy software iphone, cell monitoring software