Vunk

Vunk revin cu videoclipul “Pierderea lor”

Pierderea lor

Pierderea lor

Vunk lanseaza videoclipul piesei “Pierderea lor”, un material video care contine un mesaj impotriva violentei domestice si ce face parte dintr-o astfel de campanie. Piesa este extrasa de pe albumul lansat in 2012, “Nu scapa nimeni”, si vorbeste despre femeie si despre respectul pe care aceasta il merita.

“‘Pierderea lor’ nu este un imn. Este un secret pe care-l stie toata lumea, in afara de cei care transforma o relatie intr-un camp de lupta, emotional sau fizic. Iar pierderea lor este respectul. Si cand asa ceva s-a pierdut, nimeni nu mai are ceva de castigat din asta”, a spus solistul trupei, Cornel Ilie.

Muzica si versurile piesei “Pierderea lor”, au fost compuse chiar de solist, in vreme ce videoclipul, poarta semnatura regizorului Alex Popescu. Protagonistii videoclipului sunt cativa tineri actori, care incearca sa redea diverse fete ale violentei, fizice si psihice, pe care femeile sunt obligate dese ori sa le indure.

Ce parere aveti despre faptul ca trupa s-a implicat intr-o campanie contra violentei domestic? Va place idea videoclipului?