Marius Ivancea

What’s Up acuzat ca si-a batut iubita in strada

What’s Up si iubita lui

What’s Up si iubita lui

Recent What’s Up, pe numele sau real Marius Ivancea, a fost implicat intr-un mare scandal, dupa ce se presupune ca si-ar fi batut iubita in strada.

Martorii sustin ca nefericitul incedent a avut loc luni, in cartierul Berceni, in fata unui restaurant.

„La ora 3.25 o doamna a venit cu doua persoane. Ea conducea masina. Dansii au coborat din masina si s-au dus in restaurant sa comande o shaorma. Ea a coborat dupa ei si am vazut cand a luat-o bataie. Pur si simplu, foarte zdravan. A luat-o la bataie si am intervenit. Eu nu am mai vazut asa ceva! Dadea cu de toate. Cu mainile, cu picioarele… Fata zbiera, plangea. Eu l-am pus pe fuga si dupa a fost preluat de ceilalti… Politia l-a incatusat“, a declarat paznicul restaurantului.

Asta nu e tot! Se pare ca in urma declaratiilor unor surse din politie, Marius Ivancea s-a ales cu dosar penal.

Pe dealtaparte, Simina, asa cum se numeste iubita lui What’s Up, a negat aceasta intamplare, spunand ca totul a fost numai o joaca inofensiva, in urma careia un geam de-al restaurantului s-a spart.

Cum era de asteptat cantaretul a negat tot ce s-a scris in presa despre el, spanand doar ca: „Am fost la niste prieteni si am plecat spre dimineata. La un moment dat, am oprit sa mancam shaorma. Radeam, glumeam si nevasta-mea imi spunea sa mergem acasa ca ii e somn. Eu nu voiam si ea a aruncat cu shaorma in mine. Eu, cand am vrut sa ma  feresc, am lovit o scrumiera, care a ricosat in geam. A venit si politia, dar nu sunt urmarit penal. Am platit geamul si proprietarul fast-food-ului nu a depus plangere”.

Ulterior, invitati la o emisiune la tv, What’s Up, iubita lui si managerul acestuia, au sustinut ca nu a existat nicio bataie, totul fiind doar o poveste inventata de oamenii rautaciosi.

Tot in cadrul emisiunii, What’s Up si-a cerut iubita in casatorie:  „Draga mea Simina, vrei sa fii sotia mea?“. Extrem de emotionata, aceasta a raspuns cu un „Da!“ categoric.