Will.i.am

Will.i.am la un pas de moarte

Will.i.am

Will.i.am

Will.i.am a marturisit intr-un interviu, drama prin care a trecut in anii tineretii. El a relatat ca fiind neastamparat, nu a ascultat sfatul mamei sale, acela de a nu intra in apa, astfel ca a fost la un pas de a muri.

“A fost ceva de genul: ‘Mama pot sa intru in apa sa inot?’ Si ea a spus ‘Nu baiete, nu vei intra in piscina’,” povesteste membrul trupei Black Eyed Peas. “Asadar mama a spus “Nu” si eu am facut exact invers. Am intrat in piscina si nu stiam care este diferenta dintre 3 metri si 9 metri. Ma gandeam ca este apa la nivelul meu,” continua artistul. “Asa ca am mers, am inceput sa tremur si am sarit. Am stat sub apa cam trei sau patru minute“.

Din fericire, cantaretul a fost resuscitat la timp: “Mi-au facut respiratie gura la gura si era ca si mort. Apoi am reinviat. M-au internat cam o saptamana in spital. Aproape ca mi-am pierdut viata. Chiar mi-am pierdut viata si cand m-am trezit eram la spital si ii vedeam ingrijorati pe mama si pe unchiul meu.”

Artistul se bucura ca a scapat ca prin urechile acului si considera ca sfaturile adultilor trebuie luate a atare. “Nu face lucruri, pe care nu ar trebui sa le faci! Nu trebuia sa inot pentru ca nu stiam sa inot“, a mai adaugat Will.i.am.