X Factor USA

X Factor, anulat

X Factor

X Factor

Celebra emisiune X Factor a fost anulata in America din cauza audientelor proaste si din cauza faptului ca creatorul show-ului, Simon Cowell se va intoarce ca jurat, la X Factor in Anglia.

Se pare ca concursul nu mai era foarte profitabil, datorita costurilor de productie mari, dar si a emisiunii rivale, The Voice, care este mult mai bine cotata acum.

Desi in sezonul 3 producatorii au reusit sa aduca nume cunoscute printre jurati, precum Britney Spears, Kelly Rowland sau Demi Lovato, audientele au continuat sa scada.

Aceasta anulare e una surprinzatoare, tinand cont de faptul ca X Factor are succes in aproape toate tarile in care se desfasoara. In Marea Britanie s-au facut cunoscuti artisti precum Leona Lewis sau James Arthur, iar in Romania, unde s-a ajuns deja la sezonul 3, castigatorii continua sa fie in industria muzicala.

La noi in tara, desi Vocea Romaniei a avut audiente mai mari, doar Stefan Stan a reusit sa ramana in lumina reflectoarelor, Julie Mayaya lansand o singura melodie fara a avea mare succes, iar recentul castigator, Mihai Chitu nu a lansat nimic pana acum si nici nu pare ca ar face-o prea curand.