X Factor

X FACTOR, la doar un pas de marea finala

X Factor

X Factor

Cum cel de-al treilea sezon din X Factor se apropie de sfarsit, au fost alesi finalistii acestei editii, care vor urca in data de 22 decembrie pe scena pentru ultimele reprezentatii.

Finalistii din aceasta editie sunt Bogdan Bratis, din echipa lui Bittman, in varsta de 17 ani, Florin Ristei, in varsta de 26 de ani, care in urma cu cativa ani, cucerea topurile din Romania cu piesa “Ea este Dana”, Alex Mataev, rocker-ul de 22 de ani, stabilit in Kiev si nu in ultimul rand detinatoarea a nu mai putin de 60 de premii muzicale, adolescenta in varsta de 15 ani, Madalina Lefter.

In aceasta finala, lupta se da intre Delia si Dan Bittman, avand in vedere ca Cheloo nu a mai ramas cu nicio trupa dupa televotul din semifinala.

Semifinala a fost difuzata duminica seara, pe data de 15 decembrie. Lupta s-a dat intre ultimii sase concurenti ramasi in competitie: Double X si November (trupele din echipa lui Cheloo), Madalina Lefter si Bogdan Bratis (din echipa lui Dan Bittman) si Alex Mataev si Florin Ristei (din echipa Deliei).
There are no comments

Add yours

Comments are closed.