Xonia

Xonia, colaborare cu J Balvin

Xonia si J Balvin

Xonia si J Balvin

Inna nu este singura artista care colaboreaza cu cantaretul latin J Balvin. Xonia, de asemenea ne ofera o piesa in colaborare cu acesta, denumita “I Want Cha”.

Piesa cu care cei doi artisti planuiesc sa cucereasca topurile, a fost produsa in studiourile casei de discuri a lui Boier Bibescu. Deocamdata dispunem numai de video teaserul materialului, urmand ca pe data de 5 mai sa fie lansat si videoclipul oficial, care va fi filmat la Bucuresti, in regia lui Anthony Icuagu.

Cei doi artisti au depus munca asidua, petrecand peste 20 de ore pe platourile de filmare.

“J Balvin este un artist aproape de sufletul meu, imi place energia pe care o are pe scena si am stiut ca imi doresc o colaborare cu el. Amandoi avem aceeasi casa de discuri, Universal Music, asa ca anul trecut in vara am discutat despre lansarea unui single impreuna. “I Want Cha” este piesa noastra si va fi lansata in mai multe teritorii, videoclipul va avea premiera pe 5 mai!”, a spus Xonia entuziasmata.

In ceea ce-l priveste pe J Balvin, acesta a fost premiat recent la unul din evenimentele romanesti, si a lucrat alaturi de Inna la piesa “Cola Song”, o melodie destinata in special pietei sud-americane.

Cum vi se pare piesa celor doi. Va place mai mult decat cea a Innei?