Xonia

Xonia, de la o grasuta simpatica la o diva sexy

Xonia

Xonia

Inainte de a fi o diva ce suceste mintile barbatilor, mai exact cu 3 ani in urma, frumoasa Xonia, originara din Australia, care recent si-a aratat formele apetisante in revista Playboy, avea cu 10 kilograme in plus.

Pentru a avea un corp impecabil, Xonia a facut multe sacrificii. Ea si-a dat seama ca imaginea conteaza foarte mult, astfel  ca s-a apucat intensiv de facut sport, si si-a schimbat categoric stilul de viata, devenind mai atenta la ce mananca. Dupa ce a incercat diete peste diete, fara ca vreuna sa dea rezultate, Xonia a cerut ajutorul unui nutritionist, gasindu-si astfel echilibrul.

Nu tin o dieta pentru ca am incercat foarte multe, iar rezultatele nu au fost deloc cele asteptate, asa ca am incercat sa am un stil de viata sanatos. Kilogramele pe care le dai jos cu ajutorul unei diete drastice le pui la loc imediat si oricum nu ai cum sa tii o dieta toata viata ta. Ii ofer corpului tot ce are nevoie dar in cantitati moderate. Nu prea mananc paine nu am renuntat total doar ca mananc cand imi este pofta. Nu gatesc prajit sau in ulei, tot ce pregatesc este facut in cuptor sau pe gratar!” a marturisit Xonia.