You & I

Xonia se pregateste de lansarea clipului “You & I”

Xonia

Xonia

Xonia revine in atentia pulicului cu videoclipul celei mai nou piese lansate “You & I”. In cateva zile Xonia ne va oferi videoclipul uneia dintre cele mai frumoase balade de dragoste ale anului 2013, “You&I”, o colaborare cu baietii de la Deepcentral.

Pana atunci va invitam sa vizualizati teaserul videoclipului mai jos. Filmarile s-au defasurat pe durata a 18 ore fara oprire, in frig si foc si poarta semnatura regizorului Anthony Icuagu. Clipul contine elemente precum dans contemporan si lacrimi, iar sentimentele care au stat la baza acestuia sunt iubire, dezamagire, durere, tristete, pasiune.

“You & I” este o alta etapa a cariere mele. Imi place sa ma descarc si sa imi exprim sentimentele atunci cand cant si compun si vreau ca ascultatorii mei sa ma descopere si in aceast fel, sensibila si vulnerabila. Linia melodica si versurile sunt compuse de mine, alaturi de baietii de la Deepcentral, iar F. Charm, impreuna cu George si Doru, s-au ocupat de productia piesei!” a explicat artista.

Cat despre videoclip, artista a adaugat ca “O sa fie ceva artistic, altceva din partea mea. E prima balada pe care am lansat-o pana in prezent”.