Oana Radu feat. Dr. Mako – Dragostea-i nebuna (videoclip nou)

Oana Radu

OANA RADU, FOSTA CONCURENTA DE LA VOCEA ROMANIEI SI INTERPRETA HITULUI “TU” VINE ASTAZI CU O NOUA PIESA CU CARE PLANUIESTE SA DOMINE RADIOURILE.

Noua piesa se numeste “Dragostea-i nebuna” si este un featuring cu Dr. Mako. Oana Radu a slabit enorm de la participarea la Vocea Romaniei, din anul 2012, astfel ca noul material al piesei “Dragostea-i nebuna” o infatiseaza pe artista aratand senzational, la malul marii.

“Sunt foarte incantata de aceasta piesa. Este din nou o melodie din suflet, din trairile mele, din suferinta mea. Povestile de dragoste vin si trec, iar atunci cand credem ca vor ramane pentru intotdeauna, la ivirea zorilor, dispar. Am ales din nou aceeasi echipa minunata, echipa care mi-a devenit o a doua familie. Asadar, multumesc caselor de discuri Cat Music si Voices Media, Dr. Mako si Alin Radu, Trandafilm, Raluca Banica, Flomar, Marc Yaacoub si Florin Nedelcu.”, a declarat Oana.

“Dragostea-i nebuna” a fost compusa de Oana Radu si Dr. Mako, productia fiind semnata de Dr. Mako si Alin Radu, iar videoclipul a fost realizat de regizorul Ionut Trandafir de la Trandafilm.

“Refrenul piesei mi-a venit integral in minte, in timp ce ma aflam in masina, intr-o intersectie, oprit la un semafor. Ma gandesc sa mai trec pe-acolo, poate imi mai vin si alte idei. Ii multumesc lui Alin Radu pentru groove-ul de reggaeton, a avut o contributie importanta in productie!”, spune Dr. Mako, artist cu care Oana a colaborat si la productiile sale anterioare.

Avand in vedere ca piesa de debut a Oanei, “Tu” si single-ul “Ea a fost prima” au inregistrat vizualizari record pe canalul de muzica Youtube, in mod sigur si cu “Dragostea-i nebuna” artista va inscrie un succes.

Iti place noua piesa semnata de Oana Radu?