Baston cu 4 piciore. Iată de ce este o alegere bună.

Baston cu 4 piciore
Baston cu 4 piciore

Totul depinde de dumneavoastră, de persoana care va folosi acest dispozitiv de mers, dar în mare parte în luarea deciziei perfecte va conta cel mai mult siguranța, comoditatea acestor dispozitive și nevoile specifice pe care le aveți.
De la om la om variază preferințele, gusturile, nevoile și din acest motiv variază și alegerile făcute. Doar în cazuri speciale, de foarte puține ori, o persoană este obligată de către medicul de specialitate cu privire la modelul dispozitivului de mers: -baston cu 4 picioare; -cârjă sub axilară și am putea înșira un număr mare de modele.

Dispozitivele mers joacă un rol important în deplasare, oferindu-i ajutor în activitatea zilnică persoanei care o va folosi pe timpul recuperării.
Dacă vă puneți întrebarea frecventă: „Bun, dar cum îmi voi da seama care dintre numeroasele dispozitive de mers mi se va potrivi, atât cerințelor mele, cât să și îmi fie pe plac?” – noi vă oferim un răspuns simplu și nu numai. Dacă ați decis să vă căutați dispozitivul de mers care vă va îndeplini fiecare cerință vă invităm și vă așteptăm cu drag în magazinul nostru. Nu doar sfaturi vă dăm și răspunsuri la întrebări, noi vă oferim șansa de a încerca cât mai multe dispozitive de mers din gama variată a acestora pentru a vă putea decide mai simplu, după testarea lor efectivă. Când decideți, este important să țineți cont de următoarele aspecte: -care vă oferă stabilitatea cea mai mare; -cu care este mai simplă deplasarea; -care vă oferă siguranța dorită. Deseori acest baston cu 4 picioare îndeplinește dorințele clientelei noastre și satisface la maxim așteptările și necesitățile.


Acest baston cu 4 picioare este o decizie corectă fiindcă are un nivel de stabilitate avansat, datorită faptului că are masa un pic mai mare în comparație cu alte dispozitive de mers. Un asemenea baston cu 4 picioare este foarte ușor de folosit, deoarece scutește persoana care o va folosi de probleme care apar în cazul în care vă opriți și nu găsiți un loc potrivit în care să așezați dispozitivul de mers. Nu trebuie să vă îngrijorați unde vă puteți propti bastonul dacă alegeți acest baston cu 4 picioare, el stă oriunde este așezat fără dificultăți.

Este important să menționez atât eu, cât vor menționa și colegii mei, importanța reglării adecvate, corespunzătoare mânerului acestui baston cu 4 picioare. Atenție! Este de asemenea important să reglați acest baston cu 4 picioare pe partea în care veți ține bastonul. În momentul în care bastonul este reglat pe o anumită parte (de exemplu: partea stângă) și se folosește pe cealaltă parte (partea dreaptă) apare riscul de a vă împiedica în picioarele acestuia.
Cu mare drag vă vom fi de ajutor! Vă așteptăm în magazinele noastre!